• Prijs: € 24,50 p.p.
 • Vanaf: 10 personen
 • Duur: 1 uur 30 minuten
 • Leeftijd: 8+
Workshop Zumba

Omdat Zumba geen ingewikkelde choreografie kent is deze workshop voor iedereen toegankelijk. De zumba workshop als Bedrijfsuitje is de ideale manier om lekker los te gaan op de swingende muziek en tegelijkertijd sportief bezig te zijn. De calorieën worden eraf gedanst én er wordt volop plezier gemaakt!

Indeling

Voor we écht aan de slag gaan, zal de docent op een motiverende en enthousiasmerende manier de deelnemers opwarmen. De spieren zullen worden losgemaakt en de deelnemers worden lekker enthousiast om aan het echte werk te gaan beginnen.

Wanneer iedereen goed is opgewarmd kunnen we echt los gaan! De docent zal een aantal basisbewegingen uitleggen waarna er geleidelijk over wordt gegaan op muziek. Er is voor zumba geen ervaring nodig, wat zumba erg laagdrempelig maakt. Iedereen kan zonder problemen meedoen! Uiteraard past de docent het niveau volledig aan op de groep.

De workshop zumba zal worden afgesloten met een ontspannende cooling-down. Na afloop kunnen de deelnemers terugkijken op een ervaring om nooit meer te vergeten!

Inclusief

 • Professionele begeleiding

  Onze zumbaworkshops als Bedrijfsuitje worden verzorgd door professionele dansers.

 • Materialen

  Alle nodige materialen en middelen voor de zumba workshop. Denk hierbij aan geluidsapparatuur en muziek.

 • Reiskosten

  Al onze prijzen zijn inclusief reis- en transportkosten voor de zumba workshops als Bedrijfsuitje.

De Sfeer

In de onderstaande foto's en filmpjes kunt u iets van de sfeer proeven tijdens een zumba animatie als Bedrijfsuitje.

Wat kost het?

 • Duur
 • Aantal deelnemers
  U bespaart p.p.
 • Locatie
 • Prijs
  Per persoon
 • Rechtsvorm
Totaal

Goed om te weten

Grote groepen

Bij groepen vanaf 15 deelnemers maken wij een aantrekkelijke projectprijs!

Kleine groepen

Bij minder dan 10 deelnemers kan de workshop uiteraard ook gewoon doorgaan mits er betaald wordt voor het minimale aantal deelnemers.

Vrijgezellenfeest?

Vrijgezellen aan het organiseren? Vanaf 11 personen mag de vrijgezel gratis deelnemen?

Klant aan het woord

Workshop Locaties

Tijdens een Bedrijfsuitje maken wij voor de Workshop Zumba gebruik van de volgende locaties.

GRATIS
Eigen Locatie

De workshop Zumba wordt bijna altijd op locatie verzorgd. Wij zijn erg mobiel en komen overal. Mocht je zelf niet over een eigen locatie beschikken dan kan de workshop Zumba in combinatie met een locatie worden geboekt.

Locatie tips!
Binnenlocatie met voldoende bewegingsvrijheid. Denk aan een zaaltje, ruim lokaal, sportzaal, gymlokaal of bij mooi weer buiten.

Veelgestelde vragen

Nee, al onze prijzen zijn inclusief reis- en transportkosten.

Bij minder dan 10 deelnemers kan de workshop uiteraard ook gewoon doorgaan mits er betaald wordt voor het minimale aantal deelnemers.

Er zit geen maximum aan het aantal deelnemers per activiteit. Wij stemmen het format, de materialen en de begeleiding hier volledig op af. Uiteraard moet de locatie dit wel kunnen faciliteren.

Ja, het klopt inderdaad dat ons bedrijf in Nederland is gevestigd. Om precies te zijn in Breda. Wij verzorgen nu ruim 10 jaar workshops door heel Nederland & België.

Nee, al onze diensten zijn exclusief een hapje en een drankje. Bij een eigen locatie of openbare locatie is het mogelijk om zelf een versnapering te verzorgen. Bij externe locaties is het vaak wel mogelijk om een hapje en een drankje te boeken.

Nee, al onze diensten zijn inclusief alle materialen en middelen.

Annuleren binnen 14 dagen

Annuleert u de boeking 14 dagen voor aanvang van de workshop, dan vragen wij €15,- administratiekosten.

Bij minder dan 14 dagen

Annuleert u de boeking minder dan 14 dagen voor aanvang, dan zijn wij genoodzaakt om 50% van de kosten van de boeking in rekening te brengen.

Annuleren binnen 7 dagen

Annuleert u de boeking 7 dagen voor aanvang van de uitvoering, of tijdens/halverwege een project, dan zijn wij genoodzaakt het gehele afgesproken bedrag in rekening te brengen.

Apparatuur en goederen

Ook zijn wij altijd genoodzaakt gehuurde apparatuur en goederen in rekening te brengen bij annulering.

Wat is Zumba?

Zumba is van oorsprong een sportieve dans gebaseerd op swingende Latijns-Amerikaanse dansen als salsa en samba. De bedoeling is op een creatieve manier het lichaam fit te houden, waarbij de oefeningen op muziek worden gedaan: vergelijkbaar met aerobics.

Overige vragen?

STUUR EEN MAILTJEof bel +31 (0) 6 244 405 46