• Prijs: € 29,50 p.p.
 • Vanaf: 10 personen
 • Duur: 1 uur 30 minuten
 • Leeftijd: 6+
Workshop Stepping

Tijdens de workshop Stepping als Bedrijfsuitje gebruik je het eigen lichaam om een beat te maken door op een ritmische manier te klappen en te stampen. Dit kan gedaan worden op bestaande muziek, of met je groep helemaal zelf een eigen beat maken. Door goed naar elkaar te luisteren en nauw samen te werken ontstaat er een energiek en krachtig resultaat. Uiteindelijk zal dit voor een sterk groepsverband zorgen!

Indeling

Na de warming up zal de groep beginnen met het instuderen van danspasjes die uiteindelijk een gehele dans gaan vormen. Vanzelfsprekend zal de docent op een creatieve en interactieve manier met de groep te werk gaan. De deelnemers leren eerst de stepping pasjes zonder muziek, en zullen vervolgens deze op het ritme van de muziek toepassen.

De choreografie wordt gevormd door de verschillende dansstukjes achter elkaar te zetten. Wanneer alle losse danspasjes door iedereen goed zijn ingestudeerd, zal de groep deze als geheel nogmaals oefenen. Ook nu zullen we eerst zonder, en vervolgens met muziek de dans doornemen.

Zodra de gehele dans is ingestudeerd, gaan we invulling geven aan de presentatie. Uiteindelijk zal de groep gezamenlijk de dans presenteren en er een spetterende show van maken!

Na de presentatie zullen de deelnemers met de docent nog een gezamenlijke cooling-down doen. Zo kunnen de spieren na intensieve inspanning lekker ontspannen!


Inclusief

 • Professionele begeleiding

  Onze stepping workshops als Bedrijfsuitje in Bedrijfsuitje worden verzorgd door professionele artiesten.

 • Materialen

  Alle nodige materialen en middelen voor de workshop.

 • Reiskosten

  Al onze prijzen zijn inclusief reis- en transportkosten voor de stepping workshops als Bedrijfsuitje.

De Sfeer

In de onderstaande foto's en filmpjes kunt u iets van de sfeer proeven tijdens een stepping animatie als Bedrijfsuitje.

Wat kost het?

 • Duur
 • Aantal deelnemers
  U bespaart p.p.
 • Locatie
 • Prijs
  Per persoon
 • Rechtsvorm
Totaal

Goed om te weten

Grote groepen

Bij groepen vanaf 15 deelnemers maken wij een aantrekkelijke projectprijs!

Kleine groepen

Bij minder dan 10 deelnemers kan de workshop uiteraard ook gewoon doorgaan mits er betaald wordt voor het minimale aantal deelnemers.

Vrijgezellenfeest?

Vrijgezellen aan het organiseren? Vanaf 11 personen mag de vrijgezel gratis deelnemen?

Klant aan het woord

Workshop Locaties

Tijdens een Bedrijfsuitje maken wij voor de Workshop Stepping gebruik van de volgende locaties.

GRATIS
Eigen Locatie

De workshop Stepping wordt bijna altijd op locatie verzorgd. Wij zijn erg mobiel en komen overal. Mocht je zelf niet over een eigen locatie beschikken dan kan de workshop Stepping in combinatie met een locatie worden geboekt.

Locatie tips!
Binnenlocatie met voldoende bewegingsvrijheid. Denk aan een zaaltje, ruim lokaal, sportzaal, gymlokaal of bij mooi weer buiten.

Veelgestelde vragen

Nee, al onze prijzen zijn inclusief reis- en transportkosten.

Bij minder dan 10 deelnemers kan de workshop uiteraard ook gewoon doorgaan mits er betaald wordt voor het minimale aantal deelnemers.

Er zit geen maximum aan het aantal deelnemers per activiteit. Wij stemmen het format, de materialen en de begeleiding hier volledig op af. Uiteraard moet de locatie dit wel kunnen faciliteren.

Ja, het klopt inderdaad dat ons bedrijf in Nederland is gevestigd. Om precies te zijn in Breda. Wij verzorgen nu ruim 10 jaar workshops door heel Nederland & België.

Nee, al onze diensten zijn exclusief een hapje en een drankje. Bij een eigen locatie of openbare locatie is het mogelijk om zelf een versnapering te verzorgen. Bij externe locaties is het vaak wel mogelijk om een hapje en een drankje te boeken.

Nee, al onze diensten zijn inclusief alle materialen en middelen.

Annuleren binnen 14 dagen

Annuleert u de boeking 14 dagen voor aanvang van de workshop, dan vragen wij €15,- administratiekosten.

Bij minder dan 14 dagen

Annuleert u de boeking minder dan 14 dagen voor aanvang, dan zijn wij genoodzaakt om 50% van de kosten van de boeking in rekening te brengen.

Annuleren binnen 7 dagen

Annuleert u de boeking 7 dagen voor aanvang van de uitvoering, of tijdens/halverwege een project, dan zijn wij genoodzaakt het gehele afgesproken bedrag in rekening te brengen.

Apparatuur en goederen

Ook zijn wij altijd genoodzaakt gehuurde apparatuur en goederen in rekening te brengen bij annulering.

Wat is Stepping?

Stepping – ook wel bodyclap genoemd - is een vorm van percussiedans waarbij het gehele lichaam wordt gebruikt als instrument om ritmes te creëren. In deze afro-Amerikaanse dansstijl creëer je zelf het ritme door middel van klappen en stampen, individueel of in groepsverband. Doordat er ook dynamische en stoere bewegingen worden gemaakt ontstaat er een swingend geheel, waarin iedereen uit de groep een aandeel heeft!

Overige vragen?

STUUR EEN MAILTJEof bel +31 (0) 6 244 405 46