• Prijs: € 30 p.p.
 • Vanaf: 10 personen
 • Duur: 1 uur 30 minuten
 • Leeftijd: 18+
Introductie

De workshop paaldansen laat de deelnemers op een interactieve en laagdrempelige manier kennismaken met paaldansen. Naast een leuke activiteit is paaldansen ook ontzettend sportief: nagenoeg alle spiergroepen worden getraind! De workshop paaldansen is de perfecte activiteit voor een sportief én fun bedrijfsuitje!

Indeling

Voor we écht aan de slag gaan, zal de docent op een motiverende en enthousiasmerende manier de deelnemers opwarmen. De spieren zullen worden losgemaakt en de deelnemers worden lekker enthousiast om aan het echte werk te gaan beginnen.

Wanneer iedereen goed is opgewarmd, gaan we aan de slag met de paaldansmoves! De docent zal de deelnemers op een laagdrempelige manier een aantal leuke moves leren. Uiteraard zal de docent het niveau van de workshop aan het niveau van de deelnemers aanpassen, zodat iedereen makkelijk meekomt en bij de workshop betrokken is!

Wanneer de deelnemers hebben kunnen oefenen op alle moves, is het tijd om deze aan elkaar te demonstreren! De deelnemers zullen aan elkaar laten zien wat ze hebben geleerd tijdens de workshop en kunnen helemaal los gaan!
Afsluitend aan de workshop paaldansen zal er een ontspannende cooling-down plaatsvinden. Na afloop kunnen de deelnemers terugkijken op een ervaring om nooit meer te vergeten!

Inclusief

 • Professionele begeleiding

  Onze paaldansen workshops als Bedrijfsuitje worden verzorgd door professionele paaldansers.

 • Materialen

  Alle nodige materialen, middelen en locatie voor de paaldansworkshop.

 • Reiskosten

  Al onze prijzen zijn inclusief reis- en transportkosten voor de paaldans workshops als Bedrijfsuitje.

De Sfeer

In de onderstaande foto's en filmpjes kunt u iets van de sfeer proeven tijdens een paaldans animatie als Bedrijfsuitje.

Wat kost het?

 • Duur
 • Aantal deelnemers
  U bespaart p.p.
 • Locatie
 • Prijs
  Per persoon
 • Rechtsvorm
Totaal

Goed om te weten

Grote groepen

Bij groepen vanaf 15 deelnemers maken wij een aantrekkelijke projectprijs!

Kleine groepen

Bij minder dan 10 deelnemers kan de workshop uiteraard ook gewoon doorgaan mits er betaald wordt voor het minimale aantal deelnemers.

Vrijgezellenfeest?

Vrijgezellen aan het organiseren? Vanaf 11 personen mag de vrijgezel gratis deelnemen?

Klant aan het woord

Workshop Locaties

Tijdens een Bedrijfsuitje maken wij voor de Workshop Paaldansen gebruik van de volgende locaties.

GRATIS
Eigen Locatie

De workshop Paaldansen wordt bijna altijd op locatie verzorgd. Mocht je zelf niet over een eigen locatie beschikken dan kan de workshop Paaldansen in combinatie met een locatie worden geboekt.

 

Veelgestelde vragen

Nee, al onze prijzen zijn inclusief reis- en transportkosten.

Bij minder dan 10 deelnemers kan de workshop uiteraard ook gewoon doorgaan mits er betaald wordt voor het minimale aantal deelnemers.

Er zit geen maximum aan het aantal deelnemers per activiteit. Wij stemmen het format, de materialen en de begeleiding hier volledig op af. Uiteraard moet de locatie dit wel kunnen faciliteren.

Ja, het klopt inderdaad dat ons bedrijf in Nederland is gevestigd. Om precies te zijn in Breda. Wij verzorgen nu ruim 10 jaar workshops door heel Nederland & België.

Nee, al onze diensten zijn exclusief een hapje en een drankje. Bij een eigen locatie of openbare locatie is het mogelijk om zelf een versnapering te verzorgen. Bij externe locaties is het vaak wel mogelijk om een hapje en een drankje te boeken.

Nee, al onze diensten zijn inclusief alle materialen en middelen.

Annuleren binnen 14 dagen

Annuleert u de boeking 14 dagen voor aanvang van de workshop, dan vragen wij €15,- administratiekosten.

Bij minder dan 14 dagen

Annuleert u de boeking minder dan 14 dagen voor aanvang, dan zijn wij genoodzaakt om 50% van de kosten van de boeking in rekening te brengen.

Annuleren binnen 7 dagen

Annuleert u de boeking 7 dagen voor aanvang van de uitvoering, of tijdens/halverwege een project, dan zijn wij genoodzaakt het gehele afgesproken bedrag in rekening te brengen.

Apparatuur en goederen

Ook zijn wij altijd genoodzaakt gehuurde apparatuur en goederen in rekening te brengen bij annulering.

Wat is Paaldansen?

Paaldansen is traditioneel een showelement uit het Chinese circus. Tegenwoordig is het een combinatie van dans en atletiek, waarbij acrobatische bewegingen rondom de paal worden gemaakt. Kracht en lenigheid zijn hierbij dan ook erg belangrijk. Het hele lichaam wordt getraind, waardoor het naast een leuke activiteit ook een goede fitnesstraining is. Paaldansen, of ‘pole fitness’, is zelfs een erkende sport!

Overige vragen?

STUUR EEN MAILTJEof bel +31 (0) 6 244 405 46