• Prijs: € 39,50 p.p.
 • Vanaf: 10 personen
 • Duur: 1 uur 30 minuten
 • Leeftijd: 8+
De djembe workshop

Tijdens de djembe workshop maken de deelnemers kennis met de achtergrond van dit instrument en leren ze er op een leuke en laagdrempelige manier op spelen. Bij grote groepen bespelen we naast de djembé ook andere Afrikaanse instrumenten zoals shakers, bellen en bastrommels. Voor je het weet is de hele groep veranderd in een swingende Afrikaanse percussieband!

Indeling

De docent legt uit hoe de trommel gebruikt wordt en welke klanktechnieken er bestaan. Vervolgens worden de basisvaardigheden besproken en laat de docent zien hoe je ritme kunt opbouwen. Samen met de docent doorloop je oefeningen om een gevoel te krijgen bij de slagen die je op de djembe maakt.Zodra je de basistechniek in de hand hebt wordt de groep in kleinere groepjes opgedeeld. Elk groepje zal een ritme instuderen. Om hetzelfde ritme te krijgen, is het is belangrijk dat je goed naar elkaar luistert en samenwerkt. Uiteraard zal de docent rondlopen en begeleiding geven waar nodig.De groep voegt zich weer bij elkaar om de geoefende ritmes als één geheel ten gehore te brengen.

Inclusief

 • Professionele begeleiding

  Onze djembé workshops als Bedrijfsuitje worden verzorgd door professionele djembé docenten.

 • Materialen

  Alle nodige materialen en middelen voor de djembé workshop. Denk hierbij djembés.

 • Reiskosten

  Al onze prijzen zijn inclusief reis- en transportkosten voor de djembé workshops als Bedrijfsuitje.

De Sfeer

In de onderstaande foto's en filmpjes kunt u iets van de sfeer proeven tijdens een djembé animatie als Bedrijfsuitje.

Wat kost het?

 • Duur
 • Aantal deelnemers
  U bespaart p.p.
 • Locatie
 • Prijs
  Per persoon
 • Rechtsvorm
Totaal

Goed om te weten

Grote groepen

Bij groepen vanaf 15 deelnemers maken wij een aantrekkelijke projectprijs!

Kleine groepen

Bij minder dan 10 deelnemers kan de workshop uiteraard ook gewoon doorgaan mits er betaald wordt voor het minimale aantal deelnemers.

Vrijgezellenfeest?

Vrijgezellen aan het organiseren? Vanaf 11 personen mag de vrijgezel gratis deelnemen?

Klant aan het woord

Workshop Locaties

Tijdens een Bedrijfsuitje maken wij voor de Workshop Djembé gebruik van de volgende locaties.

N.V.T.
Eigen Locatie

De workshop Djembé wordt bijna altijd op locatie verzorgd. Wij zijn erg mobiel en komen overal. Mocht je zelf niet over een eigen locatie beschikken dan kan de workshop Djembé in combinatie met een locatie worden geboekt.

Locatie tips!
Binnenlocatie met tafels, stoelen en stroomvoorziening.

Veelgestelde vragen

Nee, al onze prijzen zijn inclusief reis- en transportkosten.

Bij minder dan 10 deelnemers kan de workshop uiteraard ook gewoon doorgaan mits er betaald wordt voor het minimale aantal deelnemers.

Er zit geen maximum aan het aantal deelnemers per activiteit. Wij stemmen het format, de materialen en de begeleiding hier volledig op af. Uiteraard moet de locatie dit wel kunnen faciliteren.

Ja, het klopt inderdaad dat ons bedrijf in Nederland is gevestigd. Om precies te zijn in Breda. Wij verzorgen nu ruim 10 jaar workshops door heel Nederland & België.

Nee, al onze diensten zijn exclusief een hapje en een drankje. Bij een eigen locatie of openbare locatie is het mogelijk om zelf een versnapering te verzorgen. Bij externe locaties is het vaak wel mogelijk om een hapje en een drankje te boeken.

Nee, al onze diensten zijn inclusief alle materialen en middelen.

Annuleren binnen 14 dagen

Annuleert u de boeking 14 dagen voor aanvang van de workshop, dan vragen wij €15,- administratiekosten.

Bij minder dan 14 dagen

Annuleert u de boeking minder dan 14 dagen voor aanvang, dan zijn wij genoodzaakt om 50% van de kosten van de boeking in rekening te brengen.

Annuleren binnen 7 dagen

Annuleert u de boeking 7 dagen voor aanvang van de uitvoering, of tijdens/halverwege een project, dan zijn wij genoodzaakt het gehele afgesproken bedrag in rekening te brengen.

Apparatuur en goederen

Ook zijn wij altijd genoodzaakt gehuurde apparatuur en goederen in rekening te brengen bij annulering.

Wat is Djembé?

Een djembe is een vaastrommel  die voornamelijk afkomstig is uit West-Afrika. De traditionele djembe wordt met de hand gemaakt. In Afrika werd de trommel traditioneel gebruikt om van dorp tot dorp met elkaar te kunnen communiceren.

Overige vragen?

STUUR EEN MAILTJEof bel +31 (0) 6 244 405 46