• Prijs: € 29,50 p.p.
 • Vanaf: 10 personen
 • Duur: 1 uur 30 minuten
 • Leeftijd: 8+
Introductie

Tijdens de workshop capoeira maken de deelnemers op een interactieve wijze kennis met capoeira. Door de combinatie van zang, dans en acrobatiek kunnen de deelnemers zich op allerlei manieren uiten, super creatief dus! De docent zal een introductie in de wereld van capoeira geven, waarna de deelnemers op een laagdrempelige manier aan de slag gaan met verschillende oefeningen. De deelnemers zullen goed naar elkaar moeten luisteren, ideaal dus voor een bedrijfsuitje!

Indeling

Nadat iedereen is opgewarmd, zal de docent de basistechnieken van capoeira doornemen en demonstreren. De deelnemers kunnen vervolgens de bewegingen zelf oefenen, uiteraard met begeleiding van de docent!

Wanneer de basistechnieken goed ingestudeerd zijn, zal een kring gevormd worden. Deze kring wordt binnen capoeira ook wel de roda genoemd. De deelnemers kunnen nu aan elkaar laten zien wat ze hebben geleerd!

Afsluitend aan de workshop capoeira zal er een gezamenlijke cooling-down plaatsvinden. Na afloop kunnen de deelnemers terugkijken op een ervaring om nooit meer te vergeten!

Inclusief

 • Professionele begeleiding

  Onze capoeira workshops als Bedrijfsuitje worden verzorgd door professionele artiesten.

 • Materialen

  Alle nodige materialen en middelen voor de capoeira workshop.

 • Reiskosten

  Al onze prijzen zijn inclusief reis- en transportkosten voor de capoeira workshops als Bedrijfsuitje.

De Sfeer

In de onderstaande foto's en filmpjes kunt u iets van de sfeer proeven tijdens een capoeira animatie als Bedrijfsuitje.

Wat kost het?

 • Duur
 • Aantal deelnemers
  U bespaart p.p.
 • Locatie
 • Prijs
  Per persoon
 • Rechtsvorm
Totaal

Goed om te weten

Grote groepen

Bij groepen vanaf 15 deelnemers maken wij een aantrekkelijke projectprijs!

Kleine groepen

Bij minder dan 10 deelnemers kan de workshop uiteraard ook gewoon doorgaan mits er betaald wordt voor het minimale aantal deelnemers.

Vrijgezellenfeest?

Vrijgezellen aan het organiseren? Vanaf 11 personen mag de vrijgezel gratis deelnemen?

Klant aan het woord

Workshop Locaties

Tijdens een Bedrijfsuitje maken wij voor de Workshop Capoeira gebruik van de volgende locaties.

GRATIS
Eigen Locatie

De workshop Capoeira wordt bijna altijd op locatie verzorgd. Mocht je zelf niet over een eigen locatie beschikken dan kan de workshop Capoeira in combinatie met een locatie worden geboekt.

 

Veelgestelde vragen

Nee, al onze prijzen zijn inclusief reis- en transportkosten.

Bij minder dan 10 deelnemers kan de workshop uiteraard ook gewoon doorgaan mits er betaald wordt voor het minimale aantal deelnemers.

Er zit geen maximum aan het aantal deelnemers per activiteit. Wij stemmen het format, de materialen en de begeleiding hier volledig op af. Uiteraard moet de locatie dit wel kunnen faciliteren.

Ja, het klopt inderdaad dat ons bedrijf in Nederland is gevestigd. Om precies te zijn in Breda. Wij verzorgen nu ruim 10 jaar workshops door heel Nederland & België.

Nee, al onze diensten zijn exclusief een hapje en een drankje. Bij een eigen locatie of openbare locatie is het mogelijk om zelf een versnapering te verzorgen. Bij externe locaties is het vaak wel mogelijk om een hapje en een drankje te boeken.

Nee, al onze diensten zijn inclusief alle materialen en middelen.

Annuleren binnen 14 dagen

Annuleert u de boeking 14 dagen voor aanvang van de workshop, dan vragen wij €15,- administratiekosten.

Bij minder dan 14 dagen

Annuleert u de boeking minder dan 14 dagen voor aanvang, dan zijn wij genoodzaakt om 50% van de kosten van de boeking in rekening te brengen.

Annuleren binnen 7 dagen

Annuleert u de boeking 7 dagen voor aanvang van de uitvoering, of tijdens/halverwege een project, dan zijn wij genoodzaakt het gehele afgesproken bedrag in rekening te brengen.

Apparatuur en goederen

Ook zijn wij altijd genoodzaakt gehuurde apparatuur en goederen in rekening te brengen bij annulering.

Wat is Capoeira?

Capoeira is van oorsprong een vorm van verdediging ontstaan vanuit de Afro-Braziliaanse slavencultuur, maar tegenwoordig een combinatie van dans, acrobatiek en zang. Cultuur, kunst, expressie en vrijheidsdrang vormen de basis van dit alles.

Overige vragen?

STUUR EEN MAILTJEof bel +31 (0) 6 244 405 46