• Prijs: € 29,50 p.p.
 • Vanaf: 10 personen
 • Duur: 1 uur 30 minuten
 • Leeftijd: 8+
Introductie

Tijdens de workshop Boksen wordt op een ontspannen en laagdrempelige wijze kennis gemaakt met boksen. Onder begeleiding van een docent worden er een aantal basistechnieken geleerd en zal er zelfs gespard worden! Door te boksen worden vrijwel alle spiergroepen getraind, een super goede workout voor de hele groep!

Indeling

Voor we écht aan de slag gaan, zal de docent op een motiverende en enthousiasmerende manier de deelnemers opwarmen. De spieren zullen worden losgemaakt en de deelnemers worden lekker enthousiast om aan het echte werk te gaan beginnen.

Wanneer iedereen goed opgewarmd is, zullen de deelnemers kennismaken met de basistechnieken van het boksen. Allereerst zal de gevechtshouding aangeleerd worden, en wordt er aandacht besteed aan het vinden van de juiste balans en stabiliteit. Vervolgens komen de verschillende verdedigings- en stoottechnieken aan bod. Alle technieken worden door interactieve oefeningen aangeleerd, waarbij de focus ligt op respect voor elkaar.

Nadat de deelnemers de verschillende technieken onder de knie hebben, zullen deze geoefend worden op stootkussens. Op deze manier kan iedereen de verschillende technieken oefenen, voor we écht gaan sparren.

Afsluitend zal er een sparringspel plaatsvinden. De deelnemers zullen spelenderwijs de aangeleerde basistechnieken gaan uitvoeren door met elkaar te sparren! Uiteraard zal de docent begeleiding geven aan de deelnemers, en staat respect voor elkaar centraal.

Als afsluiting van de workshop boksen zal de groep met de docent een gezamenlijke cooling-down doen. Na afloop kunnen de deelnemers terugkijken op een ervaring om nooit meer te vergeten!

Inclusief

 • Professionele begeleiding

  Onze workshops boksen als Bedrijfsuitje worden verzorgd door professionele boksers.

 • Materialen

  Alle nodige materialen en middelen voor de boksworkshop. Denk hierbij aan een stootkussen.

 • Reiskosten

  Al onze prijzen zijn inclusief reis- en transportkosten voor de boks workshops als Bedrijfsuitje.

De Sfeer

In de onderstaande foto's en filmpjes kunt u iets van de sfeer proeven tijdens een boks workshop als Bedrijfsuitje.

Wat kost het?

 • Duur
 • Aantal deelnemers
  U bespaart p.p.
 • Locatie
 • Prijs
  Per persoon
 • Rechtsvorm
Totaal

Goed om te weten

Grote groepen

Bij groepen vanaf 15 deelnemers maken wij een aantrekkelijke projectprijs!

Kleine groepen

Bij minder dan 10 deelnemers kan de workshop uiteraard ook gewoon doorgaan mits er betaald wordt voor het minimale aantal deelnemers.

Vrijgezellenfeest?

Vrijgezellen aan het organiseren? Vanaf 11 personen mag de vrijgezel gratis deelnemen?

Klant aan het woord

Workshop Locaties

Tijdens een Bedrijfsuitje maken wij voor de Workshop Boksen gebruik van de volgende locaties.

GRATIS
Eigen Locatie

De workshop Boksen wordt bijna altijd op locatie verzorgd. Mocht je zelf niet over een eigen locatie beschikken dan kan de workshop Boksen in combinatie met een locatie worden geboekt.

 

Veelgestelde vragen

Nee, al onze prijzen zijn inclusief reis- en transportkosten.

Bij minder dan 10 deelnemers kan de workshop uiteraard ook gewoon doorgaan mits er betaald wordt voor het minimale aantal deelnemers.

Er zit geen maximum aan het aantal deelnemers per activiteit. Wij stemmen het format, de materialen en de begeleiding hier volledig op af. Uiteraard moet de locatie dit wel kunnen faciliteren.

Ja, het klopt inderdaad dat ons bedrijf in Nederland is gevestigd. Om precies te zijn in Breda. Wij verzorgen nu ruim 10 jaar workshops door heel Nederland & België.

Nee, al onze diensten zijn exclusief een hapje en een drankje. Bij een eigen locatie of openbare locatie is het mogelijk om zelf een versnapering te verzorgen. Bij externe locaties is het vaak wel mogelijk om een hapje en een drankje te boeken.

Nee, al onze diensten zijn inclusief alle materialen en middelen.

Annuleren binnen 14 dagen

Annuleert u de boeking 14 dagen voor aanvang van de workshop, dan vragen wij €15,- administratiekosten.

Bij minder dan 14 dagen

Annuleert u de boeking minder dan 14 dagen voor aanvang, dan zijn wij genoodzaakt om 50% van de kosten van de boeking in rekening te brengen.

Annuleren binnen 7 dagen

Annuleert u de boeking 7 dagen voor aanvang van de uitvoering, of tijdens/halverwege een project, dan zijn wij genoodzaakt het gehele afgesproken bedrag in rekening te brengen.

Apparatuur en goederen

Ook zijn wij altijd genoodzaakt gehuurde apparatuur en goederen in rekening te brengen bij annulering.

Wat is Boksen?

Boksen is een vechtsport waarbij twee tegenstanders proberen punten te scoren door elkaar op bepaalde plekken te raken, of door te winnen door een knock-out. Bij boksen staat ringinzicht en de coördinatie van handen, voeten en ogen centraal. Een ideale manier om coördinatie en conditie op pijl te houden!

Overige vragen?

STUUR EEN MAILTJEof bel +31 (0) 6 244 405 46