• Prijs: € 29,50 p.p.
 • Vanaf: 10 personen
 • Duur: 1 uur 30 minuten
 • Leeftijd: 6+
Introductie

Tijdens de workshop body percussie gaan de deelnemers aan de slag met het creëren van muziek met hun eigen lichaam! Doordat er goed naar elkaar geluisterd moet worden en er veel samengewerkt zal worden, komen de deelnemers meer tot elkaar en zal het groepsgevoel groter worden!

Indeling

Voor we écht aan de slag gaan, zal de docent op een motiverende en enthousiasmerende manier de deelnemers opwarmen. De spieren zullen worden losgemaakt en de deelnemers worden lekker enthousiast om aan het echte werk te gaan beginnen.

Nadat iedereen goed is opgewarmd, zullen we beginnen met het oefenen van de basisgeluiden. De docent legt de deelnemers uit hoe zij door middel van klappen, stampen en dansen een beat kunnen creëren. Wanneer de deelnemers deze basisgeluiden onder de knie hebben, zullen er verschillende ritmes geoefend worden. Dit alles natuurlijk in een interactieve en gezellige sfeer!

Vervolgens worden er kleinere groepjes deelnemers gemaakt, en ieder groepje zal zijn eigen ritme in elkaar gaan zetten. De focus ligt hierbij op het samenwerken en het goed naar elkaar luisteren. De docent zal natuurlijk de groepjes begeleiden en ondersteunen waar nodig!

Nadat ieder groepje een eigen ritme heeft ingestudeerd is het tijd om deze ten gehore te brengen! De groepjes komen weer bij elkaar en zullen de creaties presenteren aan de rest van de groep.

Als afsluiting van de workshop body percussie zal de groep met de docent een gezamenlijke cooling-down doen. Na afloop kunnen de deelnemers terugkijken op een ervaring om nooit meer te vergeten!

Inclusief

 • Professionele begeleiding

  Onze body percussie workshops als Bedrijfsuitje worden verzorgd door professionele artiesten.

 • Materialen
  Alle nodige materialen en middelen voor de body percussie workshop.
 • Reiskosten
  Al onze prijzen zijn inclusief reis- en transportkosten voor de body percussie workshops als Bedrijfsuitje.

De Sfeer

In de onderstaande foto's en filmpjes kunt u iets van de sfeer proeven tijdens een body percussie animatie als Bedrijfsuitje.

Wat kost het?

 • Duur
 • Aantal deelnemers
  U bespaart p.p.
 • Locatie
 • Prijs
  Per persoon
 • Rechtsvorm
Totaal

Goed om te weten

Grote groepen

Bij groepen vanaf 15 deelnemers maken wij een aantrekkelijke projectprijs!

Kleine groepen

Bij minder dan 10 deelnemers kan de workshop uiteraard ook gewoon doorgaan mits er betaald wordt voor het minimale aantal deelnemers.

Vrijgezellenfeest?

Vrijgezellen aan het organiseren? Vanaf 11 personen mag de vrijgezel gratis deelnemen?

Klant aan het woord

Workshop Locaties

Tijdens een Bedrijfsuitje maken wij voor de Workshop Body Percussie gebruik van de volgende locaties.

GRATIS
Eigen Locatie

De workshop Body Percussie wordt bijna altijd op locatie verzorgd. Wij zijn erg mobiel en komen overal. Mocht je zelf niet over een eigen locatie beschikken dan kan de workshop Body Percussie in combinatie met een locatie worden geboekt.

Locatie tips!
Binnenlocatie met voldoende bewegingsvrijheid. Denk aan een zaaltje, ruim lokaal, sportzaal, gymlokaal of bij mooi weer buiten.

Veelgestelde vragen

Nee, al onze prijzen zijn inclusief reis- en transportkosten.

Bij minder dan 10 deelnemers kan de workshop uiteraard ook gewoon doorgaan mits er betaald wordt voor het minimale aantal deelnemers.

Er zit geen maximum aan het aantal deelnemers per activiteit. Wij stemmen het format, de materialen en de begeleiding hier volledig op af. Uiteraard moet de locatie dit wel kunnen faciliteren.

Ja, het klopt inderdaad dat ons bedrijf in Nederland is gevestigd. Om precies te zijn in Breda. Wij verzorgen nu ruim 10 jaar workshops door heel Nederland & België.

Nee, al onze diensten zijn exclusief een hapje en een drankje. Bij een eigen locatie of openbare locatie is het mogelijk om zelf een versnapering te verzorgen. Bij externe locaties is het vaak wel mogelijk om een hapje en een drankje te boeken.

Nee, al onze diensten zijn inclusief alle materialen en middelen.

Annuleren binnen 14 dagen

Annuleert u de boeking 14 dagen voor aanvang van de workshop, dan vragen wij €15,- administratiekosten.

Bij minder dan 14 dagen

Annuleert u de boeking minder dan 14 dagen voor aanvang, dan zijn wij genoodzaakt om 50% van de kosten van de boeking in rekening te brengen.

Annuleren binnen 7 dagen

Annuleert u de boeking 7 dagen voor aanvang van de uitvoering, of tijdens/halverwege een project, dan zijn wij genoodzaakt het gehele afgesproken bedrag in rekening te brengen.

Apparatuur en goederen

Ook zijn wij altijd genoodzaakt gehuurde apparatuur en goederen in rekening te brengen bij annulering.

Wat is Body Percussie?

Bij body percussie wordt het eigen lichaam als muziekinstrument gebruikt. Body percussie is een dansstijl van afro-Amerikaanse afkomst. Body betekent lichaam, en percussie staat voor trommelen. Door het klappen in je handen en het trommelen op verschillende delen van je lijf kun je allerlei klanken creëren. Je gebruikt je lichaam dus eigenlijk als een drumstel! 

Overige vragen?

STUUR EEN MAILTJEof bel +31 (0) 6 244 405 46